PC

Multiplejer za Cyberpunk 2077 je više od običnog moda

Verovatno ste već ranije čuli da će Cyberpunk 2077 dobiti multiplejer, ali tek neko vreme nakon izlaska. Multiplejer je odvojen kao zasebni projekat kako bi sama igra došla ranije, ali to izgleda nije sprečilo naknadna odlaganja.

U iščekivanju 10. decembra, stiglo je dosta novih detalja za ovaj naslov studija CD Projekt Red, ujedno i porno-parodija, a saznali smo i koju stvar više o multiplejeru. Vođa poljskog studija, Adam Kicinski otkrio je u finansijskom izveštaju da multiplejer za CP 2077 nije samo običan mod, već više od toga.

Ovaj multiplejer bi se mogao smatrati kao zasebnom igrom, pošto je u potpunosti odvojen od Cyberpunk 2077 sa  posebnim razvojnim timom, i posebnim produkcijskim resursima. Multiplejer je i dalje tematski povezan sa igrom, ali CD Projekt Red želi da se donese drugačije iskustvo od solo igranja.

Na Cyberpunk 2077 multiplejer ćemo se načekati, pošto će on izaći tek 2022. godine, a više detalja ćemo verovatno čuti nakon izlaska, kada CDPR bude više pričao i o ekspanzijama. Ne znamo šta će sve ova samostalna igra nuditi, a iskreno bi voleli da je neka vrsta RPG-a, nalik onom koji postoji u GTA Online.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top