PC

Nove igre studija Bungie su u izradi već tri godine

FOTO: Bungie

Prema rečima izvršnog direktora Bungie-a, Pita Parsonsa, studio radi na nekoliko igara zadnje tri godine. Parsons je dao intervju za britanski vebsajt Metro, u kome je pričao o budućnosti kompanije ali i o raskidanju partnerstva sa Activision-om.

Bungie se 2019. razišao sa izdavačem Activision a prema Parsonsu, studio je imao želju za kreativnom nezavisnošću. Developeri su jednostavno želeli više slobode i kontrolu prilikom rade u Destiny 2. Iako su im ruke bile pune održavanjem popularne svemirske pucačine, tim je uspeo da izdvoji vremena za projekte sa strane i još od 2017. rade na novima naslovima.

Parsons je prokomentarisao da fokus na ovim projektima nije bilo izbacivanje igre, već kreiranje dobrih timova i smišljanje novih interesantnih ideja. Svi u studiju su veoma zadovoljni kako se novi procesi razvijaju a i kako teče podrška za Destiny 2. Većina radne snage studija se preselila na rad od kuće, a Parsons veruje da četvrtina radnika nikad nije kročila u zgradu studija. Većina ovih radnika radi upravo na novim zadatcima a Bungie želi da do 2025. izbaci novi naslov koji ne počinje sa reči Destiny.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top