PlayStation 4

PS5 igrači koji prodaju pristup PS Plus kolekciji će biti banovani

FOTO: Sony

PlayStation Plus Collection daje vlasnicima PS5 pristup velikom broju kvalitetnih PS4 igara pored standardne ponude koju dobijaju za PS5. Niko na žalost nije mislio na vlasnike PS4 koji ne mogu da iskoriste ovu uslugu. Neki vlasnici konzole nove generacije su se dosetili i krenuli da prodaju pristup ovim igrama na svojim konzolama preko gost logina. Sony je ipak hitro reagovao zabranama profila.

Korisnici novih konzola sa azijskog tržišta su dobijali informacije za login od PS4 igrača kako bi uzeli određene igre a zatim bi napustili nalog PS4 korisnika. Igrači PS4 bi onda samo ušli nazad u svoj nalog i promenili šifru. Sony-ju se izgleda ovo nikako ne sviđa jer je počeo da banuje i one koji su prodavali svoj pristup i one koji su dobili nove igre. Zabrana izgleda nije permanentna međutim korisnici ne mogu da uđu na PSN (Playstation Network), tako da je konzola skoro neupotrebljiva dok traje zabrana.

Lepo je što Soni ima rešenje za ovaj problem, ali šta ćemo sa preprodavcima koji ogroman broj konzola uzimaju za prodaju po višestruko višoj ceni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top