PC

Agent 007 ponovo u akciji – kreatori Hitman franšize predstavili James Bond igru

FOTO: IO Interactive

Kreatori Hitman serijala nas iznenađuju svežim vestima o novom projektu koji je u izradi. Na zvaničnom sajtu, studio je još juče pustio bubu i obavestio nas da se pripremimo za današnju najavu novog projekta. Posle mnogo godina, konačno je jedan studio uspeo da ugrabi dozvolu za igru o našem omiljenom špijunu srcolomcu Džejms Bondu. 

Studio je objavio da će igra o čuvenom tajnom agentu sadržati originalnu, do sada ne ispričanu priču, u kojoj će igrači morati da zarade svoje duple nule. Mislimo da je ovo idealno partnerstvo, jer Hitman serijal je nešto najbliže iz sveta igara što može da se poredi sa Bondovim avanturama, tako da verujemo da studio ne može mnogo daleko da odluta od teme i atmosfere iz špijunskih filmova. 

Developeri su objavili i da traže ljude, širom sveta, koji bi im se priključili u izradi ovog naslova, tako da ako ste talentovani programer, dizajner zvuka, tehnički direktor i slično, uputite se na njihov sajt. Nama sa manjkom talenata preostaje da rešavamo mnogo komplikovanije probleme. Po čijem modelu će biti kreiran Džejms Bond u igri? Da li će koristiti Šon Konerija, Rodžera Mura, Pirsa Brosnana ili možda trenutnog filmskog agenta 007?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top