PlayStation 4

Cyberpunk 2077 gejmplej na PS4 konzoli procureo u javnost

FOTO: CD Projekt Red

Izgleda da CD Projekt Red nije baš usaglasio pomeranje datuma izlaska za Cyberpunk 2077, pošto je Playstation 4 verzija igre već dospela u javnost.

To je otkrilo da će verzija igre za ovu konzolu zauzimati oko 70GB prostora i da će u fizičkom izdanju doći na dva diska. Oni koji su se domogli kopija pre 10. decembra uspeli su i da zaigraju Cyberpunk 2077, što su podelili na internetu.

Prikazano je oko 20 minuta gejmpleja, tačnije početnog dela priče, gde se može videti odabir “životnog puta”, težine igranja, i kreatora karaktera. Potom je prikazan pravi gejmplej iz prvog i trećeg lica. Ono što je primetno je da igra ne obiluje detaljima i oštrinom kao u video materijalu prikazanom zvaničnim kanalima studija CD Projekt Red.

Svi eventualni problemi će biti ispravljeni sa Day-1 apdejtom koji će doći na svim platformama, a verovatno će on biti najobimniji za PS4 i Xbox One platforme, koje se navode kako glavni krivci za odlaganje.

Procureli gejmplej možete pogledati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top