PC

From Software objavio da se na Elden Ring i dalje radi

Jedan projekat na kojem From Fromsoftware radi već duži period, i o kojem se izuzetno malo čulo jeste Elden Ring.

From Software dosta dugo ćuti o igri koja treba biti duhovni nastavak na Dark Souls, zbog čega se pomislilo da je developer možda odustao od igre, ili da jednostavno ima problema u njenom razvoju.

Ovaj developer je nedavno konačno spomenuo Elden Ring u tvitu vezanom za novi Sekiro: Shadows Die Twice apdejt. U tvitu je navedeno samo kako developeri cene interesovanje i podršku prikazanu za Elden Ring i nadaju se da će svima dopasti ova akciona igra sa elementima fantazije.

U suštini, ništa posebno se nije saznalo o samoj igri, ali je jako važno što se From Software konačno oglasio i otkrio da se na Elden Ring i dalje radi, bez problema. Što se tiče konkretnih detalja, verovatno ćemo morati da sačekamo kraj godine i Game Awards.

Za slučaj da ste zaboravili, Elden Ring je predstavljen na prošlogodišnjem E3 sajmu, uz kratki sinematični trejler i objavu da na priči radi Džordž R. R. Martin, a ako on odugovlači sa ovom igrom kao i sa knjigama o Igri Prestola… rećićemo samo da nismo iznenađeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top