Vesti

Gejb Njuel će baštenskog patuljka lansirati u svemir, i to u humanitarne svrhe

Izgleda da je ocu Steam platforme baš dosadno dok vreme provodi izvan Sjedinjenih Američkih Država.

Gejb Njuel već više od 6 meseci boravi na Novom Zelandu, što koristi kao neku vrstu produženog odmora i bega od pandemije, a pritom uživa u raznim blagodetima ove daleke zemlje.

Ipak, s vremena na vreme dobije poneku zanimljivu ideju zbog koje dospeva do našeg sajta. Nedavno smo pisali kako je Njuel oduševljen Novim Zelandom u tolikoj meri da bi kompaniju Valve preselio tamo, a sada će u humanitarne svrhe lansirati baštenskog patuljka u svemir.

Patuljak Gnome Chompski će biti lansiran u svemir, a za svakog člana publike koji bude pratio događaj, Gejb će donirati dolar dečijoj bolnici u Oklandu. Više informacija o samom lansiranju i celokupnom događaju možete pronaći putem ovog linka, i potrudite se da budete među gledaocima, pošto vas neće koštati niša, a nekome će to značiti dosta.

Za razliku od organizacija kojima će biti doniran novac u plemenite svrhe, patuljak neće proći dobro po završetku događaja.

Iako zvuči dosta neuobičajeno, mislim kakve veze imaju patuljak i lansiranje u svemir, fanovi Half-Life 2 se verovatno sećaju sličnog zadatka, kojeg nije bilo baš lako ostvariti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top