PlayStation 4

God of War: Ragnarok bi mogao izaći i za Playstation 4

FOTO: SIE/Santa Monica Studio

Kada je incijalno predstavljen tokom septembarskog Playstation 5 događaja, novi God of War naslov se automatski popeo na sam vrh naše liste najiščekivanijih igara za Sonijevu konzolu.

Čekanja će svakako biti, a neke glasine upućuju na to da će God of War: Ragnarok(kako glasi zvanični naziv igre) izaći već u februaru naredne godine. Ono što za sada nije jasno koji deo Playstation publike će čekati na Ragnarok, a šef Playstation brenda nije izašao u susret da da konkretan odgovor na to pitanje.

Novi God of War je prvenstveno najavljen kao Playstation 5 ekskluziva, ali su igrači posumnjali u to kada je Horizon Forbidden West najavljen i za PS4 generaciju i pored toga što je prvobitno bio reklamiran kao ekskluziva za novu generaciju. Zbog toga je u nedavnom intervjuu Džimu Rajanu upućeno pitanje o tome da li će se God of War: Ragnarok pojaviti i za Playstation 4.

On je pitanje portala Telegraph da li će God of War biti međugeneracijska igra jednostavno odgovorio: “Žao mi je. Nemam šta da izjavim povodom toga”. Prilično sažet odgovor koji ujedno podiže sumnju igrača da bi se ova igra mogla pojaviti i na starijoj platformi.

U prilog tome da bi se Ragnarok mogao pojaviti i za Playstation 4 govori ranija izjava da će ova konzola ostati aktuelna još najmanje tri godine, a aktuelnom bi je svakako održalo dodavanje novih igara. Mislimo da je Rajan izbegao ovo pitanje samo kako ne bi najavu sačuvao kao iznenađenje, pošto je malo suludo ostaviti zajednicu od 113 miliona igrača bez ovakvog naslova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top