PC

Godfall sistemski zahtevi objavljeni – proverite da li je vaš računar spreman

Gearbox je 10 dana pred izlazak looter-slasher naslova Godfall rešio da članovima PC zajednice predstavi sistemsku zahtevnost.

Sistemski zahtevi su predstavljeni u vidu minimalnih i preporučenih, što je ustaljeni način obaveštavanja o potrebama hardvera kod nadolazećih igara. Kod Godfall se ističe potreba za 12GB RAM memorije kao minimum, dok je ostatak zahteva generalno u rangu sa ostalim naslovima. Podsećamo da Godfall takođe izlazi i za Playstation 5.

Windows 10 Windows 10
AMD Ryzen 5 1600, Intel Core i5-6600 AMD Ryzen 5 3600, Intel Core i7-8700
12GB RAM 16GB RAM
AMD Radeon RX 580 (8GB), Nvidia GeForce GTX 1060 (6GB) AMD Radeon RX 5700XT (8GB), Nvidia GeForce GTX 1080Ti (11GB)

 

Šteta što ovo nisu potpuni sistemski zahtevi, pošto nije otkriveno koliko će slobodnog prostora biti potrebno za smeštanje Godfall, a ne znamo ni na koji se kvalitet grafike odnosi ova zahtevnost. Ako sagledamo ostale nadolazeće igre, verovatano se kod preporučenih radi o 1080p verziji sa normal ili max detaljima.

Godfall će se pojaviti 12. novembra za PC i Playstation 5, do tada ćemo možda dobiti i više detalja o sistemskim zahtevima, a možda i novi prikaz gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top