PlayStation 5

Gran Turismo 7, Ratchet & Clank i Horizon Forbiden West datum izlaska otkriven u novoj PS5 reklami

Lavina informacija o novim konzolama nastavlja da se kotrlja a predvodi je nova PS5 reklama koja obećava da će nas odvesti u digitalne svetove kakve ranije nismo videli. Ovo je druga po redu reklama koju je Sony kreirao za kampanju lansiranja konzole a prošle nedelje su napravili kolaboraciju sa američkim reperom Trevisom Skotom. 

Sva sreća stavili smo naočare za vid dok smo gledali ovaj spot i primetili interesantne detalje na dnu ekrana (a nisu lekarska upozorenja). Reklama je potvrdila ranije procureli izlazak sedmog dela Gran Turisma i novih avantura duhovitog dua Ratchet & Clank: Rift Apart. 

Housemarque’s Returnal bi trebao takođe da izađe u prvom delu 2021. kao i prethodno pomenuti naslovi a Horizon Forbidden West od studija Guerrilla dolazi u drugom delu godine. Dobre vesti dolaze i za ljubitelje nezgodnog spartanca jer se novi God of War isto očekuje sledeće godine kao i ekskluzive Deathloop, Ghostwire: Tokyo i Kena: Bridge of Spirits.

Zvuči kao da će prva PS5 godina biti veoma zanimljiva, ali ako kreatori ne reše problem sa podrškom eksternih hard diskova gde ćemo zapravo smestiti sve ove sjajne naslove?

Reklama koja je otkrila ove datume izgleda prilično dobro, tako da ne propustite priliku da je pogledate.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top