PC

GTA Online uskoro dobija novu lokaciju

FOTO: Rockstar Games

Rockstar Games još uvek nije završio sa podrškom za GTA 5/Online, što i ne čudi pošto je GTA 6 navodno još par godina daleko.

Na zvaničnom Twitter kanalu developera objavljen je nagoveštaj o novom sadržaju koji će stići u skorijem periodu. Objavljeni video za sada upućuje da se radi o nekoj potpuno novoj lokaciji ili čak i mapi.

Video verovatno tizuje novu nadolazeću ekspanziju sadržaja za GTA Online, koja će po svemu sudeći doneti neku novu lokaciju, Prikazan je El Rubio dosije a brzinski smo videli kadrove leša na plaži, toranj, neku vrstu utvrđenja i njive. Sve je za sada pod velom misterije, ali će Rockstar to ubrzo otkriti.

Red je da dobijemo nove Heist misije, pošto je prošli veliki dodatak, Diamond Casino Heist, izašao 2019. godine. Nastavak podrške nimalo ne čudi, GTA Online je i dalje ekstremno popularan, pogotovu zahvaljujući besplatnom darivanju na Epic Store. Ovaj naslov će novu publiku pronaći naredne godine, za kada je najavljena remaster verzija za PC, Playstation 5 i Xbox Series konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top