PlayStation 4

Marvel’s Spider-Man prodat u preko 20 miliona primeraka, jedan od najprodavanijih naslova PS4 generacije

FOTO: Insomniac Games/Sony

Sa dolaskom Playstation 5 konzole stiglo je i novo Spider-Man iskustvo i vidu Miles Morales ekspanzije, koja se može kupiti samostalno ili u paketu sa Remasterom originalne igre iz 2018. godine.

Iako je ovaj novitet trenutno aktuelan, prethodnik je zapravo obeležio čitavu Playstation generaciju i spada među sam vrh najprodavanijih Playstation 4 igara. Prema novim informacijama, otkrivenim od strane vođe marketinga u Soniju, Marvel’s Spider-Man je prodat u preko 20 miliona primeraka od izlaska u septembru 2018. godine.

U tu brojku se ne ubraja nedavno objavljeni remaster, kao ni Miles Morales edicija, što je prilično impresivan uspeh za igru koja se pojavila na samo jednoj platformi.

Ovaj broj je dobar motivator za Sony da ostavi neke franšize trajno ekskluzivnim za PS4, a neke će ipak ponuditi publici na ostalim konzolama. Ovo je ujedno dobra naznaka da ćemo se sa Spajdijem družiti i kroz koju godinu, pošto se šuška da je punokrvni drugi deo već u pripremi

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top