PC

Najavljen Mass Effect remaster trilogije, radi se i na potpuno novoj igri

Studio Bioware je iskoristio dan kada obeležava godišnjicu od pojavljivanja prve Mass Effect igre, takozvani N7 Day, da fanove obraduje velikim najavama.

Doduše, najava i nije veliko iznenađenje pošto je informacija procurela još pre nekoliko meseci, ali je fino što sada postoji zvanična potvrda sa više detalja.

Predstavljena je kolekcija originalne trilogije nazvana Mass Effect Legendary Edition. Ona će obuhvatati singlplejer sadržaj iz sva tri naslova, kao i sve DLC dodatke i promo oružja, štitove i pakete.

Kao i svaki remaster, ovaj paket će posedovati unapređenu grafiku, sa osveženim teksturama, modelima, efektima i tehničkim poboljšanjima kako bi izgledala što više u skladu sa periodom u kojem će se pojaviti. Naravno, prisutna je podrška za igranje u 4K rezoluciji sa višim frejmrejtom.

Glasine su otkrile da je originalni plan bio da se remaster pojavi ove jeseni, potencijalno na samu godišnjicu, ali će se ipak pojaviti u prvoj polovini 2021. godine za PC, Playstation i Xbox konzole.

Proslavu godišnjice uvećala je i objava je u ranim fazama razvoja potpuno nova Mass Effect igra, koja će predstavljati novo poglavlje za franšizu. Detalja o samoj igri nema, ali je otkriveno da veterani koji su radili na ostalim igrama učestvuju u radu na ovom projektu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top