PC

Nioh kolekcija izlazi za PC i PS5 u februaru sa sve 4K120FPS podrškom

Prošlog oktobra, ljubitelji Nioh serijala dobili su najnoviji DLC pod nazivom Darkness in the Capital u kome su mogli da igraju nove misije, izazovu nove kraljice, skupe nova oružja i oklope i testiraju svoje umeće na novom novou težine. Ovo je bio drugi DLC koji su kreatori izbacili za igru iz ‘’souls-like’’ žanra, a studio je definitivno vredno radio preko leta jer je prošli DLC izašao krajem jula.

Sledeći DLC koji je Team Ninja najavio za 17. decembar trebao bi da završi priču Nioh univerzuma, a studio najavljuje da će The First Samurai, zadnji dodatak, pošteno namučiti čak i iskusne veterane koji redovno oštre svoje mačeve u igri. Sve misterije će biti odgonetnute, a dug put našeg protagoniste će se konačno završiti.

Pošto se premijera novog DLC-a bliži, studio je odlučio da iznenadi fanove sa još dobrih vesti. Sledeće godine će se navršiti četri godine od lansiranja prvog naslova Nioh serijala, a developeri planiraju da 5. februara izbace nekoliko edicija kako bi proslavili godišnjicu. Gejmeri će moći da kupe posebne kolekcije i edicije za PS4 i PS5 a u nastavku pogledajte i šta -e one sadržati.

  • Nioh 2 – The Complete Edition (PlayStation 4) – sadrži Nioh 2 igru i sve DLC-ove
  • Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5) – kompletni remaster igre za novu konzolu sa svim sadržajima
  • Nioh Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5) – remaster prve igre i svi DLC-ovi
  • The Nioh Collection (PlayStation 5) – obe igre sa svim DLC-ovima

Sve igre će na PS5 podržavati 4k rezoluciju i 120 frejmova po sekundi a moći ćete i da prenesete svoj progres sa PS4 i nastavite da igrate na PS5. Prednarudžbe za ove naslove kreću 20. novembra na Playstation digitalnoj prodavnici, u ponoć po lokalnoj vremenskoj zoni. Igrači koji poseduju Nioh 2 The Complete Edition na PS4 će moći da pređu na PS5 verziju bez dodatnih troškova. Nioh 2 Remastered i Nioh 2 DLC ekspanzije neće moći odvojeno da se kupe na PS5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top