PC

Nova epizoda Cyberpunk 2077 Night City Wire stiže 19. novembra

Posle pauze od mesec dana, peta epizoda Night City Wire-a nam dolazi sledeće nedelje, istog dana kada je Cyberpunk 2077 trebao izaći. U prošlom videu imali smo priliku da vidimo kako izgledaju vozila koja možemo da koristimo u igri, kako su kreatori snimili zvukove za mnoga vozila i dobili na kašičicu gejmplej vožnje koji dosta podseća na naslov iz Rockstar-ove GTA franšize.

U novoj epizodi upoznaćemo bolje Džoni Silverhenda, karaktera kojeg tumači Kijanu Rivs, kreatori će da nam predstave muziku koju su koristili u igri i još mnogo toga. Do sada ove epizode nisu otkrile tonu sadržaja tako da je zajednica malo izgubila interesovanje, pogotovo kada ubacite suptilnu reklamu za firmu koja proizvodi motore po narudžbini.Tvorci Cyberpunka ipak najavljuju na tviter postu, da će ovo biti kolosalna epizoda, tako da se nadamo da Kijanu ovoga puta neće samo stajati sa kul kačketom i klimati glavom.

Zabeležite datum u svojim kalendarima, 19. novembar u 18h po srednje evropskom vremenu. Vidimo se na strimu.

Cyberpunk 2077 izlazi 10. decembra za PC, Playstation i Xbox sisteme, a to pomeranje datuma izlaska izazvalo je odlaganje drugih igara za narednu godinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top