Vesti

Ori and the Will of the Wisps će na Xbox Series X konzoli biti u 6K rezoluciji

Microsoft neće ostaviti snagu Xbox Series X konzole neiskorišćenom u slučaju da igrači ne žele da zaigraju najveće blokbastere, već ima rešenja kako da svu snagu iskoristi do maksimuma.

Jedna skromna, ali predivna, Xbox ekskluziva, Ori and the Will of the Wisps, nije preterano zahtevna igra za novu Series X konzolu, koja po specifikacijama važi za najmoćniju u generaciji. Višak slobodne snage tokom igranja ove igre biće iskorićen kako bi igra radila u 6K rezoluciji i u 60FPS.

6K rezolucija će biti moguća u vidu supersamplinga, što znači da će svi detalji koji ta rezolucija nosi biti prikazana na 4K ekranima. Igrači je imati benefita u kvalitetu prikaza od povećane rezolucija, što je odlična vest za one koji žele da do maksimuma iskoriste novog ljubimca.

Druga opcija za igranje je 4K120FPS, što će doneti glatko iskustvo tokom platformisanja u ovoj predivnoj igri. Naravno, bitno je napomenuti da je igra dobila grafičko unapređenje u susret dolasku na novu generaciju Xbox konzola. Većina igara će na Xbox Series X konzoli biti dostupna kao 4K60FPS, ali će u nekim rezolucija dobiti takozvani upscaling sa niže rezolucije.

Listu novijih naslova koji će se pojaviti prvog dana za Xbox konzole možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top