Nintendo Switch

Otkrivene nominovane igre za GOTY na The Game Awards

FOTO: The Game Awards

Kraj godine se bliži polako ali sigurno, a samim tim se približavamo i odluci o tome koja igra će odneti GOTY nagradu. Dok svako od nas ima svoje favorite, ili možda je već odabrao omiljeni naslov, pravo krunisanje igre godine dolazi na The Game Awards, godišnjoj ceremoniji ispraćenoj velikim najavama.

The Game Awards ceremonija je zakazana za 10. decembar, a sada je objavljena lista sa nominovanim igrama u svim kategorijama koje postoje i glasanje je otvoreno za zainteresovane igrače. Najviše pažnje privlači odabir igre godine, GOTY, što će delom odabrati žiri sačinjen od strane eminentnih ličnosti i ogranizacija u gejming industriji(90%), a delom glasovi publike(10%). Ukupno je nominovano 6 igara:

  • Doom Eternal
  • Final Fantasy VII Remake
  • Ghost of Tsushima
  • Hades
  • Animal Crossing: New Horizons
  • The Last of Us Part II

Postoji ukupno 29 kategorija, među kojima se biraju najbolji naslovi, kao i ličnosti godine, esports persone i slično. Naslovi koji su se izdvojili u ovoj godini prisutni su u više kategorija, kao Playstation ekskluzive Ghost of Tsushima i The Last of Us 2, te Animal Crossing: NC i Hades.

Hades jeste igra koja se pojavila još u decembru 2018. godine, ali je tek ove zapravo izašla kao puna(1.0) verzija na Steamu, što uz pruženi kvalitet sa pravom stavlja na listu nominovanih naslova.

Glasanje možete obaviti na ovom linku i čvrsto držite palčeve za omiljenu igru na The Game Awards, a ujedno očekujte gomilu spektakularnih najava, među kojima se može naći i Elden Ring. Ovogodišnji The Game Awards će voditi Džef Kinli, kao i prethodnih godina, ali će ove događaj biti u potpuno digitalnom formatu zbog pandemije korona virusa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top