PlayStation 4

Playstation 5 će dobiti pretplatnički servis nalik na Xbox Game Pass

FOTO: Sony/Playstation

Ono po čemu je Xbox u prednosti u odnosu na konkurenta Playstation svakako je Game Pass servis koji po ceni od 10 dolara nudi gomilu igara dostupnih za neograničeno igranje, dok traje pretplata.

Game Pass servis je glavni adut kod nove generacije Xbox konzola, ali izgleda da neće biti još dugo, pošto i Sony konja, ovaj pretplatnički servis, za trku ima. Prema rečima šefa Playstation brenda, Džima Rajana, vesti za Playstation pretplatnički servis ima, ali ih neće biti uskoro.

Iako nije pružen nikakav drugi detalj, ovime je potvrđeno da i Soni priprema pretplatnički servis koji bi na mesečnoj bazi pružao korisnicima određeni broj igara za igranje. Playstation Now već postoji kao servis koji na sličan način nudi igre, ali ga Sony još uvek ne promoviše agresivno. Možda bi kompanija iz Japana postojeći servis pogurala i prilagodila za široku upotrebu, a nije isključeno i da se na tržištu pojavi nešto potpuno novo.

Ono što je malo verovatno, to je da će Playstation ekskluzive biti od prvog dana dostupne na tom servisu, pošto iz Japana tvrde da je ta praksa koju Xbox vodi neisplativa. Iz Xboxa su to i sami potvrdili uz reči da nije sve u novcu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top