PC

Predstavljena treća igra u The Dark Pictures antologiji – House of Ashes

Najava treće igre u The Dark Pictures antologiji dolazi na izuzetno zanimljiv način. Developer Supermassive Games to nije učinio posebnom najavom na društvenim mrežama, već je trejler vešto skrio u samom završetku nedavno objavljenog naslova Little Hope.

Trejler otkriva naslov House of Ashes, sa potpuno drugačijom pričom i lokacijom od dve prethodne igre. Trejler prikazuje lokacije koje izgledaju kao prostor Afganistana, ili neke druge Islamske države, a vidimo i američke vojnike.

Tačni detalji priče nisu otkriveni, ali će se radnja bazirati na nekoj legendi o demonima u pustinji, što će verovatno doneti neko potpuno novi iskustvo igranja pred fanove The Dark Pictures antologije.

The Dark Pictures Anthology će imati ukupno devet igara, a polako se stiže i do treće. Nadamo se samo da House of Ashes neće imati preterana odlaganja kao što je imao Little Hope, koji smo već trebali igrati krajem leta. Ovaj treći naslov u antologiji je planiran za 2021. godinu.

Našu recenziju za Little Hope možete očekivati u decembarskom broju časopisa Play!Zine, a do tada pogledajte šta smo sve pripremili za novembarski.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top