PC

Prikazan minut novog gejmpleja iz Cyberpunk 2077

Ovo je trebala biti velika nedelja za gejmere širom sveta, pošto je Cyberpunk 2077 trebao izaći 19. novembra, ali je u poslednjem trenutku odložen za 10. decembar.

Umesto izlaska igre, ove nedelje će se održati nova Night City Wire epizoda koja će doneti nove informacije o igri, kao i dodatni prikaz gejmpleja. Pre nego što dođe taj četvrtak, zahvaljujući nemačkoj televiziji imamo novi prikaz sveta u Cyberpunk 2077, koji nije baš u potpunosti gejmpej, ali je dobro videti nove kadrove.

U samom videu koji traje oko minut prikazan je sav sjaj i glamur Noćnog grada, što dolazi kao podsetnik da će mapa u Cyberpunk 2077 biti ogromna i u vertikalnom smislu. Imamo prilike videti i Džonija Silverhenda(Kijanu Rivs) kako uživa, a nakratko je prikazan i obimni kreator karaktera.

Zabrinutost o stanju same igre je prisutna zbog niza odlaganja. Mnogi fanovi koji sa nestrpljenjem očekuju Cyberpunk 2077 strahuju da je razvoj u problemu, kao i da je moguće odlaganje igre za narednu godinu, što je CD Projekt Red brzo opovrgao.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top