Vesti

Prikazan potpuno novi gejmplej za Cyberpunk 2077 na Xbox One X i Xbox Series X konzolama

Za fanove koji sa nestpljenjem očekuju novi Night City Wire događaj, CD Projekt Red je izašao u susret i par dana ranije je prikazao potpuno novi gejmplej.

Gejmplej ovoga puta dolazi sa konzola i to Xbox brenda. Naizmenično je prikazan gejmplej sa Xbox Series X konzole i Xbox One X, najmoćnije u prošloj generaciji. Gejmplej na Xbox konzolama izgleda prilično dobro i primetna je razlika u kvalitetu između stare i nove generacije, što je dobar pokazatelj.

One koje ne interesuju konzole već samo žele da vide Night City, u videu ispod je prikazan i Džoni Silverhend, zajedno sa mešavinom putovanja kroz gradi i borbi.

 Cyberpunk 2077 izlazi 10. decembra za PC, Playstation i Xbox sisteme, a nedavno smo saznali da će igra kupcima fizičkog izdanja doći na dva diska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top