Nintendo Switch

Procurele informacije o Monster Hunter Rise i drugim projektima na kojima Capcom radi

Nastavljamo sa Capcom ponedeljkom jer je još hakovanih informacija došlo u ruke znatiželjnih gejmera. Među procurelim podacima veličine terabajta, našao se i Capcom-ov naslov Monster Hunter Rise za koga smo saznali da neće biti baš Switch ekskluziva. Igra bi na Switch trebala da dođe marta sledeće godine ali i PC igrači mogu da očekuju nastavak popularne franšize u oktobru. Otkriveno je i da će vlasnici Switch-a moći da igraju demo verziju pre izlaska igre, u januaru a potom u martu.

Tu se ne završava priča o igri gde idete u pohod na monstruozne kreature, jer je otkriveno da će još jedan naslov, Monster Hunter Stories 2 doći istovremeno na Switch i PC platforme. Ranije se verovalo da će ova igra doći samo za Switch, ali danas smo saznali da možemo da je očekujemo juna sledeće godine. Stories će moći da se igra oflajn u singlplejer modu a moći ćete da je prelazite onlajn zajedno sa prijateljima i da se borite sa drugim igračima.

Što se tiče projekata za koje do sada nismo čuli, među otkrićima našli su se i kodovi za igre pod imenom Project Guillotine, Project Reiwa i Project Shield. Skoro ništa se ne zna o Project Guillotine sem da dolazi na Switch februara naredne godine a na ostalim platformama biće dostupan u maju. Project Reiwa je podjednako misteriozan a trebao bi da bude lansira isto u maju. Za Project Shield se saznalo da je reč o mulitiplejer pucačini koja će u sebi sadržati zanimljive mehanike, pogotovo korisne strimerima.

Najviše pažnje privlači Resident Evil Village, za koji smo putem ovih procurelih informacija saznali da će izaći tokom aprila naredne godine, a da ćemo pre samog izlaska dobiti besplatni demo “na probu” kao i multiplejer dodatak.

Možda su ovo sve stare informacije i projekti koji se neće realizovati ako ako je pola od ovih procurelih podataka tačno, izgleda da Capcom priprema veselu 2021.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top