PC

Procureo izvorni kod za Watch Dogs Legion, zauzima preko 560GB

Watch Dogs Legion se pre nekoliko dana pojavio u prodaju i sa sobom je doneo jedinstvenu mogućnost igranja kao bilo koji NPC, što se kolegi dopalo u Play!Zine recenziji.

Senku na samo lansiranje igre baca objava da se grupa ransomware hakera Egregor dokopala izvornog koda igre, koji je ujedno dostupan za preuzimanje putem interneta. Izvorni kod za Watch Dogs Legion je prilično masivan, pošto kompresovana verzija zauzima 560GB prostora.

Otkrivanje izvornog koda igre javnosti znači problem za Ubisoft, pošto je ovako značajno olakšano probijanje Denuvo softvera zaduženog za zaštitu igre od piratizacije. Ovo će takođe omogućiti izradu modova za Watch Dogs Legion, i to daleko naprednijih od prostog preskakanja međuscena i vizuelnih izmena

Podsećamo, ista grupa je došla do privatnih podataka kompanije Crytek, u kojima je otkriveno da su u planu još Crysis Remasteri, Battle Royale i VR ostvarenja uz druge naslove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top