PlayStation 5

Reklama otkriva da Gran Turismo 7 stiže u prvoj polovini 2021. godine

Nekako smo navikli da svaku generaciju Playstation konzola isprati barem neko izdanje trkačine u franšizi Gran Turismo, i to će naravno biti slučaj i kod Playstation 5 konzole.

Nažalost, Gran Turismo 7 se neće pojaviti zajedno sa konzolom, ili bliže njenom datumu, pošto je verovatno studiju Polyphony Digital potrebno dosta vremena kako bi doveo do perfekcije najnovije ostvarenje i dobro poznatom nizu igara.

Gran Turismo 7 je najavljen na prvom Playstation 5 događaju u junu, kada je kao datum izlaska naveden kraj godine. Međutim, nekome je promakla mala greška pa je u reklami za PS5 otkriven potencijalni datum izlaska za Gran Turismo 7.

Reklama je na francuskom, a sitni tekst obaveštava da će se igra pojaviti tokom prve polovine 2021. godine. Slika u reklami je takođe novi kadar iz igre, pošto prikazuje vozilo Porše 917K na stazi već prikazanoj u trejleru.

Ranije glasine vezane za Gran Turismo 7 govorile su o potencijalnoj 8K rezoluciji, kao i opciji za 240 sličica u sekundi, što će zapravo biti teško ostvarivo. Pogotovu sada kada se zna da za nadolazeće PS5 igre, poput Demon’s Souls mora birati 4K30FPS ili nižu rezoluciju i 60FPS, i to je samo jedan od mnogih primera.

Sony se nije zvanično javio kako bi pružio više detalja, pa tako Gran Turismo 7 ostaje u grupi najavljenih Playstation 5 ekskluziva koje nemaju datum izlaska. Što se tiče ovog tipa igara, za sada je jedino poznato da Demon’s Souls Remake i Spider-Man: Miles Morales izlaze istog dana kad i Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top