Filmovi-Serije

Snimanje The Witcher serije ponovo prekinuto zbog pandemije korona virusa

Negativan uticaj pandemije korona virusa na snimanje serija i filmova i dalje postoji, iako su do sada brojne produkcijske kuće preduzele važne mere zarad sprečavanja širenja virusa.

The Witcher serija nije izuzetak, pošto će nakon uspešne prve sezone fanovi morati da sačekaju dosta duže na nastavak Geraltovih avantura. Snimanje druge sezone je sada ponovo prekinuto zbog korona virusa, nakon što je prvi prekid trajao od marta do avgusta.

Kako otkriva portal Deadline, virus COVID-19 je potvrđen kod četvoro ljudi koji učestvuju na samom snimanju serije. Identitet zaraženih nije poznat, ali je potvrđeno da se među njima ne nalaze glavni glumci. Ostatak ekipe je trenutno u izolaciji, a Netflix će sprovesti testiranje nad svim članovima.

Pročitajte još: Nadolazeće serije po video igrama

Snimanje se odigravalo u Londonskom studiju Arborfield, dok plan za nastavak snimanja još uvek ne postoji, već će se nastaviti kada situacija ponovo bude bila bezbedna.

Nastavak snimanja, koji se desio sredinom avgusta, i trajao je oko dva i po meseca pre nego što je sada ponovo prekinu. Naravno razlog iza ovog novog prekida je sasvim logičan i preko potreban kako bi se sačuvalo zdravlje ostatka ekipe.

U drugim vestima vezanim za Netflixov The Witcher, treća sezona je već praktično potvrđena, iako druge nema na vidiku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top