PC

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 odložen za narednu godinu

Na žalost mnogih fanova koji su želeli da se krajem ove godine ponovo oprobaju u ulozi pritajenog snajperiste, CI Games je dolazak Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pomerio za narednu godinu.

Iako je igra prvobitno planirana za jesec ove godine, rešeno je da se igri posveti više vremena u razvoju kako bi se igračima dostavio kvalitet. Developeri su rešili da nastavak izgrade na osnovama prve Sniper Ghost Warrior Contracts igre, kao i da ujedno donesu neke novitete. Dvojka se iz Sibira seli na Bliski istok, a pred igračima će biti mogućnost da izvrše asasinacije sa znatno većih udaljenosti, što u prvoj igri nije bilo slučaj.

Iako je igra odložena za prvi kvartal 2021. godine, CI Games je neće doneti za next-gen konzole, pošto smatraju da još uvek postoji veliki broj igrača koji igraju na sada starijoj generaciji konzola.

Više o Sniper Ghost Warrior Contracts 2 možete saznati u intervjuu portala Well Played sa vodećim dizajnerom Danijelom Slavinskim.

Ovo i nije loša opcija za nadolazeći naslov, pošto potrebno izdati kvalitetnu igru a ne opeći se kao što je to CI Games učinio sa Sniper Ghost Warrior 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top