Vesti

Star Citizen je besplatan za igranje do 2. decembra

FOTO: Cloud Imperium Games

Uloženi novac u razvoj igre Star Citizen probija sve rekorde, a isto tako i kampanja probija sve rokove, jer se uporno odlaže. Iako je još uvek daleko od završene, developer Cloud Imperium je rešio da omogući zainteresovanim igračima da besplatno isprobaju ovo čudo od igre.

Povodom događaja Intergalactic Aerospace Expo, Star Citizen će biti besplatan za igru sve do 2. decembra. Tokom trajanja promo perioda u ovom MMO naslovu će besplatno moći da se leti sa preko 100 brodova, a novi igrači će moći da uživaju u prezentaciji novih letelica, oružja i oklopa koja su u izradi.

Iako nedovršena, igra nudi gejmplej koji vuče korene iz svemirskih simulacija, a ujedno pruža i ogroman grafički kvalitet sa MMO elementima. Brojne planete sa gradovima i krajolicima koje nude su dostupne za istraživanje zahvaljujući proceduralnoj generaciji.

Star Citizen možete preuzeti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top