PC

Udobno se smestite – Cyberpunk 2077 nudi preko 175 sati sadržaja

FOTO: CD Projekt

Izgleda da će se čekanje i stresovi oko odlaganja Cyberpunk 2077 višestruko isplatiti igračima u pogledu sadržaja dostupnog za igranje.

Glavni tester u studiju CD Projekt Red, Lukaš Babel, igrao je Cyberpunk 2077 više od 175 sati i pored toliko vremena provedenog u igri još uvek nije u potpunosti završio sve.

Naravno, to se odnosi na stil igranja u kojem se ne prelazi samo priča, već i sporedne misije, otkrivaju tajne i loot do kojeg je teže doći. 175 sati je ekvivalent kao da 7 dana samo igrate Cyberpunk 2077, što znači da je ogromna količina sadržaja dostupna igračima. Ovo će svakako obradovati fanove koji su preko 100 sati uložili u The Witcher 3, a i CP2077 će nesumnjivo biti takvog kvaliteta.

CD Projekt Red je ranije naveo da će glavna priča u Cyberpunk 2077 biti kraća u odnosu na onu u The Witcher 3, jer se dosta igrača žalilo na njenu dužinu, ali će zato biti dosta sporednih stvari. Takođe, i mapa Noćnog grada i okruženja će biti manja od “Kontinenta” u The Witcher 3, ali su to developeri nadoknadili vertikalnošću, odnosno visokim zgradama.

U drugim Cyberpunk vestima, kojih u susret izlaska ima i te kako, stimeri mogu da odahnu pošto će postojati opcija za isključivanje muzike zaštićene autorskim pravima, a PS4 kopije igre su već pronašle svoj put u javnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top