PC

Uprkos glasinama, Cyberpunk 2077 neće biti odložen za 2021. godinu

Cyberpunk 2077 je definitivno najiščekivanija igra decenije, koju je obeležilo samo čekanje. Ovaj naslov studija CD Projekt Red još uvek nije ugledao svetlost dana, iako je tokom prethodnih godina dobio datume izlaska koje je uporno odlagao.

Fanovi su generalno pozitivno reagovali na ta odlaganja rečima da “za dobre stvari treba vremena”, i podržali su dodatno vreme kako bi Cyberpunk 2077 postao još bolji.

Međutim, zabrinutost i generalno negodovanje fanova javilo se sa najnovijim, praktično iznenadnim odlaganjem ovog naslova. On je posle proglašenja ulaska u gold fazu iz novembra pomeren za 10. decembar, što je mnoge zabrinulo o samom stanju igre i razlozima zbog kojih se konstatno dešavaju odlaganja.

Naime, za ovo nedavno odlaganje krivci su PS4 i Xbox One konzole, pošto je potrebna dodatna optimizacija, dok su PC, PS5 i Xbox Series verzije finalizirane.

Nervozi fanova tu nije kraj, pošto nedavno iznedrila glasina kako bi Cyberpunk 2077 mogao biti iznova odložen, i da se čak i ne pojavi ovde 2020. godine. Očekivanje novog, ko zna kojeg, odlaganja dolazi zato što je sa zvanične Twitter stranice igre navodno uklonjen 10. decembar kao datum izlaska, a i neki pojedinci su se javili sa tim navodima.

Na svu sreću vođa zajednice iza ove igre, Marcin Momot, je odgovorio na ove navode na Twitteru sa naznakom da je 10. decembar i dalje važeći datum izlaska i da odlaganja više neće biti

Fanovi sada praktično ne veruju datumima dok se Cyberpunk 2077 konačno ne pojavi u njihovim rukama. A ako se kojim slučajem desi da CP 2077 bude stvarno odložen za narednu godinu, biće to nezgodan udarac za developere koji su upravo zbog ove igre odložili izlazak svojih igara, kao što su The Medium i Everspace 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top