PC

Microsoft Flight Simulator dobija besplatnu VR podršku ovog decembra

FOTO: Asobo Studio

Gejming zajednica je dobro dočekala novi Flight Simulator koji je konačno izašao ovog avgusta nakon dužeg čekanja. Igra beleži solidan finansijski uspeh a i utisci igrača su sasvim zadovoljavajući. Jedino što je inicijalno falilo novom Microsoft naslovu je da doživite kako je to kontrolisati ove metalne ptice iz prvog lica. Krajem ovog meseca gejmeri će dobiti i tu dugo željenu opciju.

VR mod za simulaciju letenja je najavljen još jula jer je developer zajedno sa kompanijom HP radio na novom aparatu za virtuelnu realnost. Novi način da iskusite Flight Simulator stiže sa drugim velikim apdejtom 23. Decembra, međutim VR oprema neće do tad još biti završena.

Besplatno ažuriranje će omogućiti svim korisnicima da uživaju u novim funkcijama igre, a podržavaće i različitu VR opremu iz Oculus selekcije, Valve i većina poznatih brendova. Korisnici će moći da pristupe meniju za podešavanja pre uzletanja, tako da neće morati da skidaju opremu dok igraju.

Pogledajte još: Istorija Microsoft Flight Simulator franšize

Sa novim ažuriranjem dolaze i novi tutorijali za Airbus A320neo a prava poslastica se očekuje krajem januara kada će još jedno besplatno ažuriranje ubaciti više detalja u igru i Veliku Britaniju kao i mnoge nove znamenitosti i tačke interesa.

U malo daljoj budućnosti možemo da očekujemo i helikoptere a sledeće godine developeri su obećali da će ubaciti mogućnost snimanja i repriziranja letova i podrška za više monitora. Jedino što ne znamo je kada igra dolazi na Xbox konzolu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top