PC

Modern Warfare 3 Remastered je u razvoju?

Fanovi Call of Duty franšize, pogotovu Modern Warfare pod-serijala, imaju čemu da se raduju u 2021. godini. Kao što je obično slučaj, dolazak nove CoD igre pokrenuo je glasine vezane za planove u 2021. godini.

Dok se još uvek ne spominje koja bi igra mogla doći nakon nedavno objavljenog Black Ops Cold War, grupa ModernWarzone je otkrila da bi se uz CoD 2021 mogao pojaviti i Remaster za Modern Warfare 3, o čemu smo pisali još proletos.

Ovo i ne čudi, pošto smo remaster za Call of Duty: Modern Warfare 2 dobili ove godine, tako da je sasvim logično da će Activision osvežiti i treći deo kako bi upotpunio trilogiju. Što se tiče oblika u kojem će remaster izaći, navodi se da će biti prisutna jedino kampanja, bez multiplejer dodatka, isto kao i za MW2 Remaster, gde je prisutna samo priča i ništa više.

Odluka da ovaj rimaster poseduje samo kampanju ne čudi, pošto Activision smanjuje obim rada developerima, a ujedno se tako neće podeliti publika, već će aktuelni CoD ostati dostupan za multiplejer, kao i Battle Royale naslov Warzone.

Izlazak Modern Warfare 3 Campaign Remastered će se navodno odigrati krajem naredne godine, kao bonus za one koji prednaruče novi Call of Duty koji bi mogao biti nastavak na MW2019.

Iako grupa iza ovih informacija ima solidnu reputaciju po pitanju otkrivanja poverljivih detalja o Call of Duty franšizi, pre svega za Warzone i Modern Warfare 2 Remaster, najbolje je sačekati zvaničnu najavu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top