PlayStation 4

Napredak u Cyberpunk 2077 se može bez problema preneti na nove konzole

FOTO: CD Projekt Red

Olakšavajuće okolnosti za vlasnike PlayStation 4 i Xbox One konzola. Novi hit CD Projekt Red-a dozvoljava prenos napretka(savegame) sa ‘’starih’’ konzola na PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Ako igru počnete na nekom od ovih aparata, moći čete bez problema da nastavite priču, tamo gde ste stali, na novijim centrima zabave kompanija Sony i Microsoft.

Predstavnik je za gejming vebsajt Polygon prokomentarisao da će Cyberpunk biti spreman za sve igrače kad god se oni odluče da naprave tranziciju na sisteme nove generacije. Ukoliko budete hteli da prebacujete dosadašnji progres moraćete koristiti Plalstation Plus cloud funkciju i prebacite ga preko lan kabla, WiFi ili eksternog usb uređaja za skladištenje podataka.

Uz pomoć Microsoft-ovog Smart Delivery sistema, igrači će moći veoma jednostavno i brzo da se vrate u tačku gde su zadnji put napustili igru odmah pri prvom lansiranju na novim konzolama. Nažalost, za sada je nemoguće prenositi sejvove sa jedne konzole na drugu. (PS4 na Xbox Series X).

Igrači koji su prešli na novu generaciju konzola imaju problema sa transferom napretka u određenim igrama, gde u nekim slučajevima nailaze na greške, a negde to nije ni moguće.

Izlazak igre poljskog studija je sve bliži, a CD Projekt insistira da će igra izaći famoznog 10. decembra. Developeri su se toliko posvetili da zadnjih nedelja rade na naslovu po šest dana u nedelji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top