PC

Nova taktička strategija King Arthur: Knight’s Tale dolazi u januaru

FOTO: Neocore Games

Studio poznat po kreiranju igara u žanrovima taktičkih i akcionih rpg-ova , Neocore Games, najavio je novu igru koja će biti smeštena u mračni univerzum Kamelota. Studio je radio na naslovima poput The Incredible Adventures of Van Helsing, Warhammer 40000 Inquisitor Martyr a jedan od prvih projekata im je upravo bio naslov King Arthur: The Role-Playing Wargame. Nova igra će biti dosta mračnija jer ćete biti u ulozi legendarnog negativca Mordreda. 

Igra je uspešno Kickstartovana a developeri žele da igru ubace u Early Access program na Steamu, jer veruju da će moći na taj način da rade ruku pod ruku sa svojim igračima i prave izmene u igri dok se bliže finalnom produktu. Igra će provesti nekoliko meseci u Early Accessu sa redovnim ažuriranjem sadržaja. 

King Arthur: Knight’s Tale je taktički rpg baziran na redosledu (prvo vi igrate pa protivinik i obrnuto), i kreatori je opisuju kao unikatan hibrid između poteznih strategija i tradicionalnih rpgova skoncentrisanih na jednog karaktera. Igrači će kontrolisati malu grupu heroja i učestvovati u iscrpljujućim ali zadovoljavajućim bitkama. Imaćemo mogućnost da izaberemo 30 različitih heroja koji će biti podeljeni u 5 klasa. Kreirajte najbolje kombinacije kako bi vaš tim bio što efikasniji. 

Igra će sadržati bogatu mapu sa preko 50 razlićitih tačaka interesa, 20 misija koje idu uz priču i razne sporedne zadatka. Mapa avanture će pored toga biti nastanjena sa 7 različitih neprijateljskih frakcija, 50 vrsta neprijateljskih jedinica i 10 uzbudljivih kraljica. Igra stiže na Steam, PS5, Xbox Series X 12. januara sledeće godine a u trejleru ispod možete da pogledate da li je ovo engleski klasik kome želite da se posvetite

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top