PC

Pred početak 5. sezone, Fortnite oborio rekord po broju istovremeno aktivnih igrača

Iako se možda čini da igra objavljena 2017. godine više nije toliko popularna, zbog novijih naslova, Fortnite: Battle Royale se i dalje izuzetno dobro drži.

To je dokazano nedavnim spektaklom, uvodnikom za početak pete sezone drugog poglavlja. Galactus događaj se poprilično razlikovao od prethodnih, pošto ovde igrači nisu bili samo nemi posmatrači, već aktivni učesnici. Oni od Iron Mena dobili instrukcije šta trebaju obaviti kako bi pobedili Galaktusa i poslali ga natrag u svoju dimenziju.

Događaj epskih razmera koji još zavisi od angažovanja publike je nešto što je definitivno privuklo svakog fana Fortnite naslova, pošto je tako oboren rekord po broju konkurentnih igrača, odnosno onih koji su se istovremeno našli u igri.

Cifra je dostigla čak 15,3 miliona igrača, čime je oboren rekord od 12,3 miliona igrača, koji je takođe držao Fortnite zahvaljujući prolećnom koncertu. Zanimljivo poređenje je da je Fortnite: Battle Royale sa ovim brojem igrača izuzetno blizu ukupnoj cifri korisnika na Steamu.

Što se same pete sezone tiče, novine će biti opsežne, sa ostvrom u haosu što nnaznačava velike promene. U trenutku nastanka ovog teksta novine nisu poznate.

Poznato je da stiče Fortnite Crew, pretplatnički servis koji igračima po ceni mesečne pretplate daje pristup ekskluzivnim skinovima i Battle Pass dodatku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top