PC

Cave Story+ besplatan na Epic Store, od naredne nedelje Pillars of Eternity i Tyranny

Ako zbog nečega pribegavamo Epic Games Store platformi, onda to svakako jesu besplatne video igre, koje se evo već čitave 2 godine dele svakog četvrtka.

Što se tiče ove nedelje, pred igračima je skromna ponuda, verovatno zatišje pred buru, pošto Epic Games tokom praznika zna da ponudi valjane naslove. Sada je samo Cave Story+ besplatan do 10. decembra.

To je jedna od poznatijih indie igara, pogotovu u Aziji. Popularnost je stekla zahvaljujući kombinaciji najboljih elemenata iz kultih 16-bit i 8-bit igara, sa skakanjem, pucanjem, letenjem i istraživanjem kako glavnim vidom gejmpleja. Igra je odlična za starije računare, pošto traži svega 512MB RAM memorije.

Igru možete preuzeti ovde prolaskom kroz proces kupovine, koji vam naravno neće tražiti karticu.

Ako vam nedostaje jača ponuda, onda ćete na to morati da sačekate naredne nedelje, kada će Epic Game u novom paketu igara uvrstiti Pillars of Eternity, i to Definitive ediciju, kao i Tyranny Gold Edition. Ove igre dolaze 10. decembra i biće besplatne do 17.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top