PC

Predstavljen multiplejer za Medal of Honor VR igru

Svako ko voli pucačine bi sigurno voleo da vidi moderan rimejk serijala Medal of Honor koji je predstavljao neku vrstu odskočne daske za moderne fpsove kada je izašao 1999. godine na originalnom PlayStationu. Najbliže što ćemo za sada dobiti od Medal of Honor serijala je novi VR naslov koji treba da izađe 11. decembra, a kreatori Respawn su izbacili video u kome možemo da vidimo i kako će multiplejer izgledati. 

Pored kampanje za jednog igrača, VR igra dolazi sa pet klasičnih modova za više igrača kao što su Deathmatch, Team Deathmatch i Domination. Ostale opcije su Mad Bomber, u kome postavljate i uklanjate bombe i Blast Radius, koji izgleda kao neka vrsta ‘’king of the hill’’ moda koji obično vidimo u pucačinama samo što u ovoj verziji svoje područje štitite sa bazukom. Multiplejer će podržavati do 12 igrača, a korisnici Oculus-a i Steam-a će moći da se susretnu, jer će naslov sadržati cross-play opciju. 

Kreatori igara Titanfall, Apex Legends i Star Wars Jedi: Fallen Order prikazali su u avgustu kako će izgledati priča i kompletna kampanja igre a developeri veruju da je ovo odličan način da se Medal of Honor predstavi novim generacijama gejmera na novoj platformi. Respawn je poznat po kreiranju fluidnih i zabavnih pucačina tako da ćemo sledeće nedelje videti da li mogu da isti osećaj prenesu i na Oculus Rift i druge VR aparate. Pogledajte multiplejer video u nastavku.

Above and Beyond je jedna od naših igara meseca i kompletnu listu možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top