PC

Sea of Thieves prelazi na sezonska ažuriranja i Battle Pass

Developeri najvernijeg simulatora piratskog života, Sea of Thieves, su odlučila da promene poslovni plan i da od 2021. krenu sa izbacivanjem sezonskih apdejtova umesto mesečnih ažuriranja. Svaka sezona će, kao i u većini igara koje posluju po ovom modelu, dolaziti sa dosta novog sadržaja i događaja, i trajaće oko tri meseca. Prva sezona izlazi ovog januara sa lansiranjem novih Merchant Alliance Voyage-a u kojima ćete tražiti tragove na kopnu i na moru, koji će vas dovesti do izgubljenog broda koji čeka na vas da ga otkrijete.

Svaka sezona će imati i specijalne i događaje u kojima možete uživo da učestvujete, zajedno sa novim nagradama za igrače, ažuriranjima Piratske Emporium prodavnice a i Twitch gledaoci i korisnici će dobijati nagrade preko Twitch Drops-a. Developeri će uvesti i novi sistem napradovanja u kome ćete dobijati do 100 nivoa po sezoni a igrači će otključivati nagrade na svakom nivou. Ovo će predstavljati besplatni oblik battle pass-a koji koriste mnogi moderni naslovi koji su koncentrisani na ‘’igre kao usluga’’ model poslovanja, a podrazumeva se da će postojati i Plunder Pass koji možete da kupite i otključate jedinstvene nagrade.

Za sada ne znamo koliko novca će trebati da se izdvoji za novu ponudu a kreatori su odlučili i da stopiraju rad na PvP areni. Većina igrača iovako najviše vremena provodi u Adventure modu tako da će se studio uglavnom koncentrisati na tu opciju. Arena će i dalje funkcionisati ali studio ne planira nikakve nove sadržaje ili ažuriranja u bliskoj budućnosti.

Pre nego što dođe do ovih promena, ovu godinu naslov će završiti sa poslednjim mesečnim ažuriranjem 9. decembra. Igrači će dobiti mnogobrojne nove događaje u kojima mogu da učestvuju, 12 Deeds of Giving, nagrade će se deliti i na Twitch-u i još mnogo toga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top