PC

5 godina kasnije, Batman Arkham Knight dobio apdejt sa novim skinovima i uklanjanjem Denuvo zaštite

FOTO: Rocksteady

Studio Rocksteady je priredio pravo iznenađenje za Batman fanove besplatnim dodatkom za Arkham Knight.

Dva nova Batman skina su dodata u igru, Zur en Arrh skin sa crvenim motivima i Anime Batman skin, čiji naziv govori sve.

Zajedno sa dodatkom besplatnih skinova, Rocksteady je uklonio Denuvo zaštitu sa Steam verzije, pa je tako Arkham Knight postao dostupan za kupovinu putem GOG platforme.

Drugih dodataka nema, ali je ovo dovoljan razlog da se uskoči ovaj naslov iz 2015. godine. Sada vredi dati šansu Arkham Knight, pošto je premijerno pojavljivanje bilo prožeto problemima za igrače u vidu katastrofalnih performansi. Developer je neke rešio, a moderi su se postarali za većinu preostalih, tako da je dostupno generalno prijatnije iskustvo.

Batman Arkham Knight će bar još neko vreme biti aktuelna igra sa ovim junakom, pošto će on u nadolazećoj igri biti u prošlom vremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top