Filmovi-Serije

Oscar Isaac će biti Solid Snake u nadolazećem Metal Gear Solid filmu

Za slučaj da niste znali, Sony ne radi samo na Uncharted filmu u kojem glumi mlađani Tom Holand, već se polako odvija filmska traka za Metal Gear Solid adaptaciju.

Na Metal Gear Solid filmu se radi već duže vremen, sa Džordanom Vogt Robertsom i Derekom Konolijem, koji zajedno rade režiju i skriptu filma, što je i sam Hideo Kojima odobrio. Sada smo od portala Deadline saznali da je odabran glumac za rolu Solid Snejka, i to će biti Oscar Isaac.

Ovaj glumac iza sebe ima skromnu ali upečatljivu biografiju i prepoznajemo ga po ulozi Poa Damerona u skorašnjim Star Wars filmovima, a zapažen je i u ExMachina sa odličnom glumom. Takođe, Isaac glumi i u filmu Dune, koji se trenutno nalazi u post-produkciji.

Zanimljivo je da je ovaj glumac želeo ulogu Solid Snejka već neko vreme, pošto je još prošle godine otkrio kako bi voleo da se nađe u ulozi čuvenog vojnika specijaliziranog za špijunažu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top