PlayStation 4

Playstation Store nudi odlična sniženja pred kraj godine

FOTO: Sony

Kraj je godine, a Crni petak je svojevrsno označio početak praznične sezone sniženja i rasprodaja u brojnim prodavnicama. Prvenstveno digitalnim.

Na Playstation Store je Sony započeo period akcijskih sniženja, takozvani End of Year Deals, kojim su pogođeni AAA naslovi. Akcija će trajati do katoličkog Božića, tačnije do 22. decembra, tako da je sada savršena prilika odabrati igru, ili više njih sa kojima ćete provesti zimu, pogotovu sada sa pandemijom.

Za vas smo izdvojili nekoliko primaljivih ponuda sa PS Store za US i UK

Za UK:

Za US:

Kupovina ovih igara kod nas, nažalost, nije dostupna direktnim putem, ali uz malo truda i kupovinu dopuna, lako ćete doći do ovih sniženih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top