PC

Prodajom virtuelnih brkova do 80.000 dolara prikupljenih u humanitarne svrhe

Iako pojedini igrački auditiorijum u survival igrama nazivaju toksičnim, umeju oni s vremena na vreme da pokažu kako je zapravo drugačije.

Jedna od najsurovijih igara, Rust, omogućila je da njeni igrači sakupe 80.000 dolara u humanitarne svrhe. To je realizovano prodajom virtuelnih brkova kao aksesoar za karaktera. takozvani Movember brkovi prodavali su se za po 4$, a preko 20.000 igrača je rešilo da se počasti skinom i da ujedno učestvuje u prikupljanju novca za humanitarne svrhe.

Sav novac je otišao ogranizaciji Movember, fokusiranoj na zdravstvene probleme muškog pola, a brkovi su samo simbolično obeležje, kao i praksa nebrijanja brade i brkova na licu tokom novembra.

Izuzetno plemenit potez od strane igrača, i nadamo se da će u budućnosti možda više developera na ovaj način prikupljati novac za humanitarne organizacije,

U drugim vestima vezanim za Rust, igrači su dobili novi apdejt u susret obeležavanju 7 godišnjice, što će se odigrati sa ogromnom tortom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top