PC

Masovni mod za Dark Souls 3 donosi preko 150 oružja, boss karaktere, nova područja i animacije

Gotovo da je neverovatno koliko zajednica modera ume da doprinese očuvanju ranije objavljenih igara. Naslovi koji bi inače odavno hvatali prašinu na policama fanova, i dalje su izuzetno popularni i to sve zahvaljujući nezvaničnim dodacima u vidu modova.

U ovom slučaju pišemo o ogromnom dodatku za Dark Souls 3, koji su doneli upravo moderi. Mod nazvan Blood Souls Judgement of Ash teži preko 13 GB i  sa sobom nosi potpune novitete. On spada u grupu overhaul modova i prilično je veran originalnoj igri, tako da očekujte kvalitetnu dozu izazova.

Tu je preko 150 oružja, nove magije, poboljšane animacije karaktera, ali i potpuno nove regije za istraživanje u svetu konstantne smrti, kao i susreti sa do sada neviđenim boss karakterima.

Kako bi instalirali ovaj mod potrebno je da posedujete DLC dodatke, a sam proces instalacije nije komplikovan. Blood Souls mod možete preuzeti putem Nexus Mods platforme.

Sasvim solidan dodatak dok čekamo da FromSoftware konačno prikaže nešto više o nadolazećem Elden Ring.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top