PC

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 izlazi tek u drugoj polovini 2021. godine

Čekanje na Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 se nastavlja.

Nakon što je Paradox Interactive odložio igru avgusta ove godine, novi datum nije pružen, već je samo rečeno da se igra pomera za 2021. godinu. Fanovi željni novih vampirskih avantura bi želeli da Bloodlines 2 izaće početkom godine, ali izgleda da to neće biti slučaj.

Pročitajte još: Vampire the Masquerade – Shadows of New York

Direktor studija Paradox je u nedavnom intervjuu naveo kako se Bloodlines 2 najverovatnije neće pojaviti u prvih 6 meseci naredne godine, već će fanovi morati da pričekaju do druge polovine godine. Razlog za ovo je prilagođavanje igre za Playstation 5 i Xbox Series konzole.

Paradox nije dobio verziju next-gen konzola namenjeni developerima, što je odužilo sam proces razvoja, a otežanom razvoju su doprineli i pandemija korona virusa, kao i brojni odlasci zaposlenih u jeku produkcije igre, poput glavnog pisca Brajana Micode.

Podsećamo da ovo nije prvo odlaganje za Vampire: The Masquerad – Bloodlines 2, pošto je izlazak igre bio planiran još za početak ove godine, kada je bila odložena za avgust. Nadamo se samo da rad na Battle Royale spin-offu nije jedan od razloga odlaganja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top