PlayStation 5

Bande presreću kamione sa isporukom PS5 konzola

FOTO: Comicbook

Ako ne date GTA V narodu, narod će vama dati GTA V. Valjda tako beše ide ona naša stara narodna. Novine, The Times, izveštva da je porastao broj napada na kamione koji prevoze robu poput televizora, mobilnih telefona, kozmetike, cigareta ali i PlayStationa. Iovako su časne mušterije teško dolazile do konzola, samo je još i ovo falilo da ‘’pojednostavi’’ situaciju.

Pročitajte još: Playstation 5 test

Prema informacijama, broj takozvanih ‘’rollover’’ pljački kamiona je ove godine porastao a posebno u par poslednjih meseci. Bande kod ovih pljački uglavnom stave kamion u sendvič između dvoje kola, i onda sa zadnje strane obijaju i prebacuju proizvode. Brojevi su posebno porasli jer zlikovci pokušavaju unovčiti predbožićnje isporuke skupe robe. Zbog ovih taktika policija je izdala upozorenja svim prevoznicima.

Policija veruje da su se bande usredsredile na robu u tranzitu zato što je sigurnost povećana u ostalim lancima snabdevanja. Takođe predpostavljaju da neko iz unutrašnjeg kruga daje informacije kada i gde se nalaze kamioni. Moraćemo da se izgleda borimo za svoj primerak Playstation 5 konzole više nego što smo ikad zamišljali, ali za šta nas je drugo sve ove godine Rockstar pripremao?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top