PC

Halo Infinite dodatno odložen, izlazi na jesen 2021. godine

Odlaganje naslova Halo Infinite je značajno oslabilo ionako oskudnu startnu ponudu igara na Xbox Series konzolama, a kako vreme odmiče izgleda da se igra neće skoro pojaviti.

Ubrzo nakon što je igra odložena, stigla su uveravanja da će se pojaviti već početkom 2021. godine(bez utemeljenog datuma), što je značilo samo par meseci dodatnog čekanja za fanove. Međutim, nedavna objava na zvaničnom sajtu otkriva da će se Halo Infinite pojaviti tek na jesen 2021. godine.

Vođa projekta koji se u avgustu pridružio radu na Halo Infinite je izjavio kako je činjenica da treba još raditi na igri, i da su negativne reakcija fanova bile alarm da se nešto treba promeniti. Dobro je što developeri prihvataju kritike fanova, a sada su ujedno priznali da ranije prikazani kvalitet nije bio na nivou.

Podsećamo da je Halo Infinite odložen nakon negativnih reakcija na prikaz gejmpleja, gde su mnogi zamerali na kvalitetu grafike koja nimalo ne izgleda kao next-gen. Ovo dodatno vreme će svakako značiti razvojnom timu iz 343 Industries da poradi na kvalitetu grafike i drugih elemenata.

Nakon tog odlaganja, izrodio se niz drugih problema u razvoju igre, sa napuštanjem developera i niza drugih otežavajućih okolnost zbog čega se razmatra podela kampanje i multiplejera na dva odvojena projekta. O potencijalnom odlaganju se nije govorilo u nedavnoj objavi.

Ostaje samo da se zapitamo kakav bi Halo Infinite haos bio da se pojavio 10. novembra? Ovako, stiže godinu dana kasnije.

Halo Infinite će se pojaviti za PC i Xbox platforme

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top