PC

Control do sada prodat u 2 miliona primeraka

Studio Remedy Entertainment je podelio najnovije detalje vezane za igru Control i njen uspeh u prodaji.

Control trenutno važi za najnoviji igru ovog renomiranog studija, i prema najnovijim informacijama do sada je prodat u preko 2 miliona primeraka na svim platformama.

Zanimljiv detalj je da je prošli mesec, novembar, najbolji mesec za Control po pitanju prodaje, čak 15 meseci nakon izlaska. Nije otkriveno koliko je kopija prodato samo tog meseca, ali objava i ne čudi.

Control je tek nedavno izašao na Steam, pošto je godinu dana bio Epic Store ekskluziva, a ujedno je objavljeno i Ultimate izdanje koje je u priču dovelo Alana Wake-a. Takođe, Control je odnedavno dostupan putem Xbox Game Pass, što će samo po sebi omogućiti da igra postane popularnija, jer je ovaj servis u više navrata pomogao da se igre prodaju bolje nego pre dolaska na njega.

Studio Remedy trenutno radi na nekoliko novih projekata, među kojima se nalazi i kampanja za CrossfireX, igre koja je zbog pandemije korona virusa odložena za narednu godinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top