PC

Pillars of Eternity i Tyranny besplatni na Epic Store, naredne nedelje kreću iznenađenja

FOTO: Obsidian

Epic Games polako ulazi i u treću godinu nedeljnog darivanja besplatnih igara, i to bez posustajanja.

Verovatno ste primetili da je prošlih nedelja bilo manje kvalitetnih naslova, ali je to zapravo svojevrsno zatišje pred buru, pošto nadolaze vredniji naslovi.

Početak jače, praznične ponude je ove nedelje, kada su za preuzimanje dostupni Pillars of Eternity i Tyranny, dve izuzetno kvalitetne RPG igre studija Obsidian Entertainment.

Pillars of Eternity dolazi kao Definitive edicija, što znači da se svaka ekspanzija i apdejt uključen, tako da igrači dobijaju celokupno iskustvo igre koja je žanr klasičnih RPG naslova ponovo načinila popularnim.
Isto tako, Tyranny je Gold edicija sa svim prethodnim sadržajem. Oba naslova su singlplejer igre u kojima se svet gradi napredovanjem kroz priču, a izbori koji se načine tokom igranja utiču na ishod priče.

Igre možete preuzeti besplatno do 17. decembra, prostim prolaskom kroz proces kupovine. Kao i uvek, ponuda se nalazi na ovom linku.

ŠTo se tiče naredne nedelje, Epic Games priprema iznenađenje za sve u vidu misteriozne igre. Prošli put kada se delila misteriozna igra u ponudi je bio GTA 5, tako da će i sada ponuda biti sličnog kalibra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top