PC

Disco Elysium, dobija Final Cut sa PUNOM glasovnom glumom i novim kvestovima, izlazi i za konzole

Tek nedavno sam završio Disco Elysium, fantastično iskustvo koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, a izlgeda da ću se igri vratiti ranije nego što sam očekivao.

Momci i devojke studija ZA/UM su na The Game Awards predstavili Final Cut ediciju za Disco Elysium koja će dodatno proširiti kvalitet igre i načiniti je još boljom. Nismo verovali da je to uopšte moguće.

Igra će dobiti punu glasovnu glumu za sve karaktere(!!!) se kojima ćete se sretati tokom igranja, kao i potpuno nove kvestove koji će dati više detalja o atmosferičnom svetu.

Disco Elysium Final Cut izlazi u martu sledeće godine i biće potpuno besplatna nadogradnja za sve koji poseduju originalnu igru(jej!), a ujedno će se pojaviti i verzija za konzole

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top