PC

Dobili smo prvi trejler za nadolazeći Dragon Age 4

Već dosta dugo se čeka na najnoviju igru u Dragon Age franšizi, a tek nedavno je njeno postojanje zvanično potvrđeno.

Bioware je iskoristio nedavno održanu The Game Awards ceremoniju za predstavljanje prvog trejlera za novi Dragon Age naslov. U pitanju je sinematik, tako da još uvek nema gejmpleja, a možete primetiti da igra još uvek nema zvanični naslov.

U trejleru možemo videti neke potpuno nove lokacije na kojima će se odvijati potpuno novo poglavlje Dragon Age avanture. Neki od negativaca su poznati, kao Darkspawn, ali biće i do sada neviđenih neprijatelja. Što se tiče protagoniste, to će najverovatnije biti Solas.

Za sada nije poznato kada će se Dragon Age 4 pojaviti, ali se nadamo da nedavni odlazak kreativnog producenta neće negativno uicati na razvoj.

Uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top