Mobile

Predstavljena nova mapa za Among Us – The Airship

Among Us je na The Game Awards 2020 ceremoniji osvojio nekoliko nagrada zbog uticaja koji je ostvaren na gejming sceni u ovoj godini.

Studio Innersloth je veče za nama iskoristio za predstavljanje nove Among Us mape, nazvane The Airship. Trejler nam pruža uvid u dizajn mape, kao i neke od zadataka koji će posada morati da radi dok pokušava da prokljuvi ko je Impostor.

Mapa deluje kao proširenje u pravom smeru u odnosu na postojeće, a ovo je ujedno i prvi veliki dodatak za Among Us, što će fanovi rado prihvatiti. Veoma zanimljivi dodatak će biti da igrači samo jednom počinju partiju u sobi za sastanke, a posle svakog sastanka mogu birati gde će nastaviti igru.

Mapa će se pojaviti početkom naredne godine. Za sada nije poznat tačan datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top